Σνίτσελ Χόφμαν

Για κάθε μερίδα
  1 φιλέτο από ψαρονέφρι που θα ζητήσεις από το χασάπη σου να το χτυπήσει για σνίτσελ
  1 φέτα ζαμπόν
  1 φέτα έμενταλ
  βούτυρο
  1 αυγό χτυπημένο
  τριμμένη φρυγανιά
  μαϊντανό ψιλοκομμένο


Ανοίγουμε το σνίτσελ, το αλατίζουμε, τρίβουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Βάζουμε στη μισή του πλευρά το τυρί και το ζαμπόν και το διπλώνουμε σαν να κλείνουμε βιβλίο.
Το περνάμε από το χτυπημένο αυγό και μετά από τη φρυγανιά. Το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές σε βούτυρο ή σε ηλιέλαιο αν το θέλουμε πιο ελαφρύ. Πασπαλίζουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.


Aπό τον Αλέξανδρο Γιώτη

0 comments