διατροφή & βαριατρικές επεμβάσεις


Η επιστήμη της διατροφής διερευνά την ικανότητα της δίαιτας να τρέφει τον άνθρωπο, ορίζοντας την πρόσληψη και τις απαιτήσεις, υπό μορφή ενός κοινού ‘νομίσματος’, των θρεπτικών συστατικών.

Ο στόχος της επιστήμης της διατροφής είναι να προωθεί και να εφαρμόζει τη γνώση για τις επιδράσεις των θρεπτικών συστατικών στην ανάπτυξη, την ικανότητα αναπαραγωγής και την υγεία των ανθρώπων.

 

​Με εκτίμηση,

Άγγελος Ντίνες​| Ιωάννα Ντίνε

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc.

0 comments