Υλικά για 4 μερίδες:
• 200 γρ. τραχανά
• 100 γρ. φέτα
• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 1 μεγάλη ώριμη φρέσκια ντομάτα
• 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
• 1 ματσάκι ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τον τραχανά με το κρεμμυδάκι και σβήνουμε με το νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον τραχανά να ψηθεί μέχρι να γίνει σαν σπυρωτό ριζότο. Προς το τέλος, προσθέτουμε την ντομάτα, το μαϊντανό, το δυόσμο και την φέτα.
• 200 γρ. τραχανά
• 100 γρ. φέτα
• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 1 μεγάλη ώριμη φρέσκια ντομάτα
• 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
• 1 ματσάκι ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τον τραχανά με το κρεμμυδάκι και σβήνουμε με το νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον τραχανά να ψηθεί μέχρι να γίνει σαν σπυρωτό ριζότο. Προς το τέλος, προσθέτουμε την ντομάτα, το μαϊντανό, το δυόσμο και την φέτα.
0 comments