Οι πολυφαινόλες του
κόκκινου κρασιού έχει αποδειχτεί ότι μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση της
αρτηριακής πίεσης και γενικότερα στην καλύτερη λειτουργία των αγγείων. Με τον
ίδιο τρόπο, όμως, σύμφωνα με μελέτες ανά τον κόσμο αλλά και σε ελληνικό
πληθυσμό, μπορεί να δράσει και η μπίρα.
Κάποια αντιοξειδωτικά συστατικά που
περιέχει και προέρχονται από το κριθάρι φαίνεται ότι συμβάλλουν στην πρόληψη
της υπέρτασης και γενικότερα στην προστασία έναντι καρδιαγγειακών νόσων. Και σε
αυτήν όμως την περίπτωση, κατανάλωση μεγαλύτερη της μέτριας
Συνεχίζετε
.....
0 comments